WAT TE DOEN?

DORP
NATUUR
STRAND
SPORT & ONTSPANNING
CIRCUIT
hardlopen-strand

Wat te doen in Zandvoort?

In Zandvoort hoeft u zich geen moment te vervelen. Hier kunt u zich 365 dagen per jaar vermaken. Wat dacht u van uitwaaien aan zee, wandelen, fietsen, hardlopen in de duinen? Houdt u van watersport? Dan kunt u gaan surfen, suppen, catamaran zeilen en zelfs duiken.

De natuur is prachtig en heeft veel wildlife. Ga herten, vossen, wisenten, wilde paarden of vogels spotten in de waterleiding duinen of het nationaal park Zuid-Kennemerland.

Maar u kunt natuurlijk ook struinen langs de winkeltjes. Er zijn vele boetieks en winkels met locale producten. Lekker eten doet u bij de restaurants in het dorp of bij de beachclubs. Geniet heerlijk van de ondergaande zon met een hapje en een drankje.

Onderstaand geven wij u een overzicht. Uiteraard kunnen wij u tijdens uw verblijf in INTIKA ook uitgebreide informatie en de beste tips geven.

GENIET VAN HET LEVEN, GENIET BIJ INTIKA!
circuitrun-zanvdoort

EVENEMENTEN

Agenda evenementen Zandvoort

scuba-diving-zandvoort

SPORT & RECREATIE

Watersport, golf, manege & meer…

yoga-strand-zandvoort

LOCAL TIPS

Bunkertocht, yoga op het strand, Insta-spots

trouwen-strand-zandvoort

BEACHCLUBS

Eten, drinken, dansen, trouwen…

kitesurfen-zandvoort

WATERSPORT

Kite(surfen), suppen, duiken

wandelroute-zandvoord

WANDELEN

Wandelroutes, -tochten & -evenementen

restaurants-zandvoord

ETEN & DRINKEN

Restaurants, bars, terrassen

fietsroutes-zandvoort

FIETSEN

Fietsroutes, mountainbike trail, fietsverhuur

winkelen-in-zandvoort

WINKELS

Boetieks, souvenirs, local food

circuit-zandvoort

CIRCUIT

Dutch Grand Prix, Formule 1, Race events

waterleidingduinen-zandvoor

DUINEN

Struinen in de duinen

zandvoort-trein-amsterdam

STEDEN

Openbaar vervoer Haarlem, Amsterdam

Puur genieten

 

WAT IS ER TE DOEN

Restaurants

Op 5 minuten lopen bent u in het gezellige centrum van Zandvoort met haar vele restaurants en terrassen. Van vis tot grieks tot italiaans tot steak, het is er allemaal. Onze favorieten zijn Marû, The Local Bistro, De Meerpaal, Zizo Lounge en La Fontanella.

Beach Clubs

Het strand van Zandvoort heeft ruim 25 populaire beach clubs waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje met uw voeten in het zand. Sommigen hebben regelmatig DJ’s en muziek optredens. In de wintermaanden (van oktober t/m februari) blijven er 6 beach clubs staan. De overige staan er alleen in het voorjaar en zomer. Onze favorieten zijn Ubuntu, Kayuca, Hippie Fish, Manii en Cosmico Beach.

Watersport

Het strand en de zee zijn de grote trekpleisters van Zandvoort. Je kunt hier kitesurfen, golfsurfen, suppen, kano varen en zelfs scuba diven. Surfles kunt u nemen bij Surfana Surfschool Noosa, Pep Sports en The Spot.

 

Wandelen

Kilometers duinen waar u heerlijk kunt struinen. Ga bijv. naar de Waterleiding Duinen en volg de gele of groene route. Of maak een wandeltocht rondom het circuit. Ook het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is prachtig. Tijdens uw wandeltochten ontdek je het wildleven van Zandvoort en spot je o.a. herten, wisenten, wilde paarden, vossen en roofvogels.

Fietsen

Je kunt eindeloos fietsen door de duinen, over het strand en het bos. Er zijn talloze routes uitgestippeld door o.a. de Kennermerduinen en naar Noordwijk. Klik hier voor mooie fietsroutes.

Haarlem & Amsterdam

Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland en hier is veel te doen en te bezichtigen. Pak een terras, ga lekker shoppen of eten in een van de vele culinaire restaurants. Het is 20 minuten fietsen, 10 minuten met de auto of 8 minuten met de trein.

Vanuit Zandvoort reist u met de trein in 25 minuten naar het Centraal Station Amsterdam. Bezoek het rijksmuseum, Van Gogh museum, de bloemenmarkt, slenter over de grachten, het Vondelpark en ga lekker shoppen in de 9 straatjes in de Jordaan.

OVERNACHTEN Zandvoort

check beschikbaarheid

Wilt u boeken? Klik op onze kalender!

Chat openen
Vragen of hulp nodig?
Hallo👋🏻hoe kan ik je helpen?