INTIKA

OVER ONS

ZANDVOORT
LUXE & COMFORTABEL
2 PERSONEN
GRATIS WIFI & FIETSEN
GRATIS PARKEREN
UW HOSTS

Familie Hofma

Wij wonen al ruim 16 jaar in Zandvoort en genieten nog elke dag van de prachtige natuur, het strand & de duinen, de frisse lucht en de gezelligheid van het dorp. Maar het lijkt ons ook leuk om al dit moois met u te kunnen delen.

Wij hebben ons vakantiehuis met veel liefde, zorg en mooie duurzame materialen ingericht. Hierdoor is een sfeer ontstaan van een knus en comfortabel beach house. Het huis, de luxe setting en de schitterende omgeving lenen zich uitstekend voor een meerdaags verblijf.

Wij zullen dagelijks voor u klaar staan en helpen u graag bij vragen of het geven van tips. Service en gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

De naam INTIKA is ontstaan door de eerste twee letters van de namen van onze drie kinderen Indy, Tim en Kai achter elkaar te zetten. Ook zij verwelkomen u graag!

GENIET VAN HET LEVEN, GENIET BIJ INTIKA!

VOORZIENINGEN

Gratis WiFi

U geniet 24/7 van ons gratis snelle wifi netwerk.

Gratis Parkeren

Parkeren op uw privé parkeerplaats.

Privé Tuin

Groot zonnig terras (Z) met zithoek & BBQ.

Luxe Keuken

Complete keuken inrichting.

Wasmachine

Gloednieuwe wasmachine & droogrek.

Regendouche

Comfortabele Inloop douche met regenkop.

Nespresso koffie

Geniet van een heerlijk kopje koffie.

Linnen

Gratis handdoeken, strandlakens, beddengoed en keukendoeken.

Puur genieten

 

WAT IS ER TE DOEN

Restaurants

Op 5 minuten lopen bent u in het gezellige centrum van Zandvoort met haar vele restaurants en terrassen. Van vis tot grieks tot italiaans tot steak, het is er allemaal. Onze favorieten zijn Marû, The Local Bistro, De Meerpaal, Zizo Lounge en La Fontanella.

Beach Clubs

Het strand van Zandvoort heeft ruim 25 populaire beach clubs waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje met uw voeten in het zand. Sommigen hebben regelmatig DJ’s en muziek optredens. In de wintermaanden (van oktober t/m februari) blijven er 6 beach clubs staan. De overige staan er alleen in het voorjaar en zomer. Onze favorieten zijn Ubuntu, Kayuca, Hippie Fish, Manii en Cosmico Beach.

Watersport

Het strand en de zee zijn de grote trekpleisters van Zandvoort. Je kunt hier kitesurfen, golfsurfen, suppen, kano varen en zelfs scuba diven. Surfles kunt u nemen bij Surfana Surfschool Noosa, Pep Sports en The Spot.

 

Wandelen

Kilometers duinen waar u heerlijk kunt struinen. Ga bijv. naar de Waterleiding Duinen en volg de gele of groene route. Of maak een wandeltocht rondom het circuit. Ook het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is prachtig. Tijdens uw wandeltochten ontdek je het wildleven van Zandvoort en spot je o.a. herten, wisenten, wilde paarden, vossen en roofvogels.

Fietsen

Je kunt eindeloos fietsen door de duinen, over het strand en het bos. Er zijn talloze routes uitgestippeld door o.a. de Kennermerduinen en naar Noordwijk. Klik hier voor mooie fietsroutes.

Haarlem & Amsterdam

Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland en hier is veel te doen en te bezichtigen. Pak een terras, ga lekker shoppen of eten in een van de vele culinaire restaurants. Het is 20 minuten fietsen, 10 minuten met de auto of 8 minuten met de trein.

Vanuit Zandvoort reist u met de trein in 25 minuten naar het Centraal Station Amsterdam. Bezoek het rijksmuseum, Van Gogh museum, de bloemenmarkt, slenter over de grachten, het Vondelpark en ga lekker shoppen in de 9 straatjes in de Jordaan.

Check-in & Check-out

Check-in vanaf 15.00 uur & Check-out vanaf 10.00 uur. Indien eerder of later mogelijk, dan informeren wij u tijdig per WhatsApp.

Annuleringsvoorwaarden

1. Tot twee weken voor ingangsdatum is de annulering kosteloos.

2. Bij annulering binnen 2 weken voor ingangsdatum is 50% van het bedrag als vergoeding verschuldigd.

3. Bij annulering binnen een week voor ingangsdatum is 75% van het bedrag als vergoeding verschuldigd.

4. Bij annulering en no show op de dag zelf is 100% van het bedrag verschuldigd.

Bezoek INTIKA Zandvoort

check beschikbaarheid

Wilt u boeken? Klik op onze kalender!

+31 6 535 111 62
Wilhelminaweg 16, 2042 NP Zandvoort
info@intika.nl

7 + 1 =

Chat openen
Vragen of hulp nodig?
Hallo👋🏻hoe kan ik je helpen?